Dansworkshop – Cuban Salsa Company

Dansworkshop

Bailando!

workshop

‘’ Let’s get loud! En gooi je heupen los tijdens een spetterende dansworkshop! ‘’

Een dansworkshop voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag! (vanaf 8 personen)

Dans 1,5 uur de sterren van de hemel met een spetterende latin dansworkshop. Leer je heupen swingen als Jennifer Lopez of Ricky Martin! Deze workshop is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest-bedrijfsuitje-verjaardagsfeest of als teambuilding. Leer een choreografie die je later nog eens tevoorschijn kan toveren!

Voor de workshops hebben wij de keuze uit twee locaties. Onze thuisbasis CreativeHaus of bij onze locatie Amstelhaven, dit hangt geheel af van je wensen! Breid bij CreativeHaus je bachelor party uit met een fotoshoot of kom bij Amstelhaven aanvaren met een bootje (meerprijs op aanvraag). CSC heeft in ieder geval een lekkere cocktail voor je klaarstaan en gadgets om je te versieren! De invulling van de bachelor party bepaal jij zelf! Wil jij swingen op de klanken van de Latijns- Amerikaans merengue of salsamuziek, of wil je helemaal de andere kant op en een disco of clip dance workshop beleven. CSC maakt het mogelijk!

Voor wie is deze dansworkshop?

In deze dansworkshop heb je veel interactie met elkaar. Hierdoor komt het ook geregeld voor dat deze workshop niet alleen wordt geboekt bij een vrijgezellenfeest maar ook voor:

• Groepsuitjes
• Bedrijfsfeestjes Vanaf 8 personen Prijs 30,- p.p. Minder dan 8 personen prijs op aanvraag