CSC Uitbreiding - Cuban Salsa Company

CSC Uitbreiding

Tijdens de CSC Uitbreidingslessen is het tijd om de doelen die je tijdens de Cuban Salsa Essentials en Ontwikkelingslessen hebt behaald te gebruiken om jouw eigen salsastijl te creëren!

Aan het begin van het elke cursus worden de dansdoelen van de cursus en het dansseizoen uitgelegd en besproken. Denk aan het leren en perfectioneren van nieuwe Salsa (Casino) draaien, isolation & spinning techniques, freestyling door interpretatie van de muziek, het introduceren van nieuwe Cubaanse dansstijlen, body movements en het toepassen van salsastyling.

Een dansseizoen (sept -juli)  bestaat uit vier aparte cursusblokken van tien lessen. Omdat wij veel waarde hechten aan jouw individuele ontwikkeling krijg je tijdens de les naast klassikale ook persoonlijke aandacht.

Het curriculum van CSC Uitbreiding verandert elk seizoen! Hierdoor word je elke cursus verrast met nieuwe lesstof en krijg je als leerling de mogelijkheid om zonder druk en op jouw eigen tempo de doelen van CSC Uitbreiding te behalen.

Merk je dat de doelen van deze cursus jouw plezier in het salsadansen in de weg staat? Dan is het altijd mogelijk om je aan te sluiten bij CSC Ontwikkeling. Het curriculum van CSC Ontwikkeling verandert elke seizoen. Op deze manier wil Melisa Bron het voor jou mogelijk maken te blijven, dansen, leren en genieten op de manier die het beste bij jou past. “It’s not about the destination it’s about the journey.”

Schrijf je nu in en wees welkom nuestra casa!

Wil je meer informatie mail dan naar connect@cubansalsacompany.com

cuban-salsa-kyle