CSC Ontwikkeling - Cuban Salsa Company

CSC Ontwikkeling

Het is nu tijd om jouw capaciteiten als salsadanser verder te gaan ontdekken.

Aan het begin van elke cursus worden de dansdoelen van de cursus besproken. Denk aan een oneindige variatie van (Casino) draaien, verschillende Cubaanse ritmes en salsa stijlen die zich soms met de Cubaanse salsa vermengen, isolation & spinning techniques, salsa styling en wat het gebruik van jouw dansruimte betekent.

Een dansseizoen (sept -juli) bestaat uit vier aparte cursusblokken van tien lessen. Het curriculum van CSC Ontwikkeling verandert elk dansseizoen. Hierdoor word je als leerling elke cursus verrast met nieuwe lesstof en krijg je de mogelijkheid om zonder druk en op jouw eigen tempo de doelen te behalen die nodig zijn om door te stromen naar CSC Uitbreiding.
Waar het bij Essentials vooral gaat om het onder de knie krijgen van de basics gaat het bij Ontwikkeling om kennis van verschillende Cubaanse dansstijlen die in de salsa worden gebruikt, beter leren volgen en leiden en het onder controle krijgen van bewegingen tijdens het dansen. Natuurlijk staat zoals altijd plezier hebben voorop!

 

 

Lessen Amsterdam

 

cuban_salsa_company