CSC Cuban Salsa Essentials - Cuban Salsa Company

CSC Cuban Salsa Essentials

Met de door Melisa Bron samengestelde Cuban Salsa Essentials krijg je alle handvatten die nodig zijn om behalve het onthouden van figuren en passen ook echt Cubaans te leren dansen. Aan het begin van elke cursus worden de dansdoelen van de cursus en het dansseizoen uitgelegd en besproken. Zo weet je precies wat er in de cursus aan bod komt.
Een dansseizoen (Sept-Juli) bestaat uit vier aparte cursusblokken van tien lessen. Elk lesblok is anders en bevat nieuwe lesstof. Het is mogelijk dat gedurende het dansseizoen nieuwe leerlingen instromen.
Omdat wij veel waarde hechten aan jouw individuele ontwikkeling krijg je tijdens de les naast klassikale ook persoonlijke aandacht. Zo kun je op een ontspannen en gestructureerde manier alle Cuban Salsa Essentials onder de knie krijgen.
Bij Essentials streeft CSC er naar dat haar  leerlingen alle Essentials zo goed beheersen dat zij in elke Ontwikkelingsles kunnen instromen. Het gaat daarom niet om het doorlopen van 10-60 lesuren maar om het kunnen toepassen van wat je geleerd hebt. Gun jezelf daarom de tijd om een goede basis op te bouwen.
Schrijf je nu in voor onze eerstvolgende cursus en wees welkom in nuestra casa!

LESSEN AMSTERDAM

 

privelessen