Workshops & Events - Cuban Salsa Company

 CSC voor jou

Save the date! Voor onze volgende open dag of proefles avond!

donderdag 7 september van 18:30u-20:30u is iedereen welkom voor onze CSC proefles avond in Amsterdam (Amsteldijk 10h; studio Dans-Dansen).
Schrijf je vooraf in via onze site! 18:30u Cuban Salsa Essentials voor beginnende dansers. 19:30u CSC Ontwikkeling voor degene die toe zijn aan een volgende stap.

zaterdag 9 september houden wij weer een open dag om 16:00u op onze locatie Beemster/Purmerend (buurthuis Zuidoostbeemster).

We hope to see you soon!
(inschrijven/aanmelden is niet nodig)

776F68CE-830F-4B50-A179-7FB126017284 (1)

CSC proeflessen en open dagen

Ben je stiekem heel benieuwd hoe je salsa dansen vindt, maar vind je het iets te spannend om je direct in te schrijven voor onze Cuban Salsa Essentials?

Dan is onze open dag of een proefles de perfecte manier voor jou om te ontdekken wat je van salsa vindt! Inschrijven voor onze open dag is niet nodig.
Inschrijven voor een proefles kan op de pagina ‘Rooster/Inschrijven’.

Ontwerp zonder titel (1)

Privélessen

Bij CSC kun je ook privélessen volgen. Heb je bijvoorbeeld lessen gemist, dan is een privéles de oplossing om het gemiste rustig in te halen.  De prijs van een privéles hangt af van de duur, locatie en het aantal personen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Openingsdans

Ga jij binnenkort trouwen en wil je een leuke openingsdans om je gasten te verrassen op jouw speciale dag? Geen probleem! Bij CSC kun je terecht voor een openingsdans gechoreografeerd naar jouw wensen! Samen met CSC maak jij je eigen muziekmix en leer je stap voor stap een unieke choreografie.

privelessen

Workshops

Een dansworkshop voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag! (vanaf 8 personen)

Dans 1,5 uur de sterren van de hemel met een spetterende latin dansworkshop. Leer je heupen swingen als Jennifer Lopez of Ricky Martin! Deze workshop is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest-bedrijfsuitje-verjaardagsfeest of als teambuilding. Leer een choreografie die je later nog eens tevoorschijn kan toveren! Neem contact met ons op voor het opvragen van een offerte.

Ontwerp zonder titel (3)

Zin gekregen om te dansen?